Доставчици

FABRIANO

FABRIANO от създаването си до днес съчетава историческите (от XIII век насам) и най-модерните умения и технологии в производството на хартия.

В трите фабрики на дружеството се произвеждат хартии и картони за печат и опаковки, офис хартии, защитени хартии, банкнотни хартии (включително и хартията за евро банкнотите), хартии за художници. Все още съществува и отдел за ръчно произведени хартии, някои по технологията на майсторите от XIII век.

Synt3

Synt3 стартира през 1971 г. като производител на промазани с полиуретан материи, известни с търговската марка La Skina (кожа - на италиански). Основна цел на компанията е високото качество и богатата гама на предлаганите продукти.

SCHOELLERSHAMMER

Фабриката за производство на хартия SCHOELLERSHAMMER е основана в град Дюрен през 1784 год. от братята Шьолер. Запазен знак на фирмата е стилизираният чук (на немски - Hammer), заобиколен от кръг. Историята на дружеството съчетава традиция и модерност и показва подчертан стремеж да се отговори на високите изисквания на клиентите за отлично качество и изискан стил на специалните хартии, както и грижа за опазване на околната среда.