За нас

ДИРЕКТА е създадена през 1998 г. с основен предмет на дейност внос и разпространение на висококачествени, луксозни материали за полиграфията:

Фирмата поддържа разнообразен асортимент от цветове, грамаж, текстура на склад в София, около 600 различни артикула: най-богатото предлагане на креативни хартии, картони, паус и книговезки платна на българския пазар. Към част от сериите хартии и картони има луксозни пликове с цвета и релефа на хартията. Всички продукти са екологични, с гарантиран дълъг живот и качество, сертифицирани по европейските и международни стандарти.

ДИРЕКТА има офиси и склад в София и дистрибутори в Пловдив, Варна, Бургас, Ямбол, Стара Загора. Извършва доставки в рамките на град София.

Стабилните позиции на ДИРЕКТА се дължат на надеждността и предимствата на утвърдените европейски производители: Fabriano - Италия, Fedrigoni Paper - Италия, Synt 3 - Италия, на които фирмата е изключителен представител за българския пазар, както и на коректната, професионална и гъвкава политика по отношение на клиентите: водещи печатници, издателства, рекламни агенции, корпоративни клиенти, дизайнерски студия, художници, архитекти.