Synt3

ДИРЕКТА – изключителен представител на
La Skina by Synt3, Италия

Synt3стартира през 1971 г. като производител на промазани с полиуретан материи, известни с търговската марка La Skina (кожа - на италиански). Основна цел на компанията е високото качество и богатата гама на предлаганите продукти.


Асортиментът постоянно се допълва от нови материали, следващи актуалните модни тенденции. В момента се предлагат над 90 серии книговезки платна (изкуствени кожи), някои в повече от 100 цвята. Възможно е производството и по заявен от клиента цвят. Продуктите са идеални за книговезка работа, топъл печат, дообработка. Основните им приложения са: производство на корици, бележници, книги, тефтери, албуми, менюта, отчети, папки, кутии, рамки, кожени сувенири и др.


Synt3 реализира 50% от продукцията си в Италия и 50% зад граница.
Всички продукти се създават в рамките на компанията, което води до по-добър контрол на качеството, по-гъвкаво управление и по-добри услуги към клиентите.


Специално внимание се обръща на въпросите, свързани с околната среда. Машините, които отделят разтворители в атмосферата, са снабдени с модерни възстановителни системи, които позволяват рециклирането на повечето от употребяваните вещества. Компанията използва най-новите технологии, съобразявайки се изцяло с действащите екологични закони и норми, осигурява максимална ефикасност на производствения процес, минимално отделяне на енергия и суровини, минимални загуби, максимална сигурност за работниците и околната среда.

Продуктите на Synt3 са екологично чисти и безвредни за човешкото здраве, сертифицирани съобразно Oeko-Tex Standard 100.

Synt3 благодари на всички клиенти и доставчици за съдействието им за успешното развитие на фирмата.
За повече информация, моля, посетете www.synt3.com.