SCHOELLERSHAMMER

ДИРЕКТА – изключителен представител на
SCHOELLERSHAMMER, Германия

Фабриката за производство на хартия SCHOELLERSHAMMERе основана в град Дюрен през 1784 год. от братята Шьолер. Запазен знак на фирмата е стилизираният чук (на немски - Hammer), заобиколен от кръг. Историята на дружеството съчетава традиция и модерност и показва подчертан стремеж да се отговори на високите изисквания на клиентите за отлично качество и изискан стил на специалните хартии, както и грижа за опазване на околната среда.


Най-важна част от специалните продукти на SCHOELLERSHAMMER са прозрачните хартии (паус), чието производство стартира в средата на 20 век. Те са с чудесна прозрачност, предлагат се в богат избор от цветове и грамаж, в модерна и свежа цветова гама, като има и два вида структурен паус. Форматите са 70х100, А4, А3, ролки и др.


Прозрачните хартии (паус) на SCHOELLERSHAMMER са отлични за: многоцветен офсетов печат, ситопечат, преге, щанцоване, топъл печат, дигитален печат, каширане, лакиране, принтери, рекламни материали, луксозни издания, покани, менюта, календари, торби, визитки, вложки, пликове, етикети, проекти, предпечат, колажи, художествени техники и др.

Дружеството е сертифицирано съгласно ISO 9001:2000;
SCS Certification; FSC Certification.
За повече информация, моля, посетете www.schoellershammer.de.